Terug van weggeweest!

Nouja, echt weggeweest zijn we de afgelopen maanden niet. Wél was het hier op mijn blog heel erg stil. Niet omdat ik geen zin meer had om de blog in leven te houden, maar puur omdat ik de inspiratie niet had voor een leuke post en wij na Luxemburg helemaal niet meer weg zijn geweest… Daarnaast was de december-maand natuurlijk een maand vol feestdagen en kwam daarna in januari 2019 onze verhuizing!


Maar nu dat allemaal achter de rug is, en het inmiddels alweer eind februari is, blaas ik deze blog toch weer wat nieuw leven in! Inmiddels zijn we gesetteld in ons nieuwe huisje en is het alleen nog wachten op de laatste meubels. Tijd om nieuwe reisplannen te maken dus! In deze post deel ik met jullie wat er de komende tijd op de planning staat!

Kopenhagen

De eerste ‘reis’ van dit jaar gaat naar Kopenhagen! Ik ben zelf al zo’n tien keer in Denemarken geweest maar heb de hoofdstad van dit land nog nooit bezocht. Tijd om daar verandering in te brengen!

We bezoeken Kopenhagen eind maart en verblijven 4 nachten in het Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade hotel. Via TUI hebben we een pakket-reis geboekt met vlucht en hotel. We wilden eigenlijk met de auto naar Kopenhagen gaan maar kwamen erachter dat je niet meer met een diesel-auto de stad in mag. Nu hebben we wel een benzine auto, maar als we die namen waren we uiteindelijk duurder uit dan wanneer we met het vliegtuig zouden gaan..

Dus, dat wordt ’s morgens op tijd op de trein stappen om vanuit het hoge noorden in de middag aan te komen op Schiphol! Voor ons even wat anders dan met de auto, wij reizen namelijk nooit met de trein…

In Kopenhagen zullen we dus verblijven in een hotel vlakbij het centrum, ideaal! Waarschijnlijk huren we sowieso een dag twee fietsen om zo de stad te verkennen en misschien willen we nog een dag naar Malmö (Zweden). Verder komen we hier vooral om de stad te bekijken maar hebben we geen vooraf bedacht plan met welke dingen we op welke dag willen gaan doen. We gaan het zien!

Foto via pixabay.com

Curaçao

In de zomer gaan wij naar Curaçao! Een reis die we eigenlijk heel spontaan boekten nadat we hiervoor al 100 andere reis-ideeën in ons hoofd hadden gehad.

In eerste instantie zaten we te denken om weer een roadtrip in Amerika te gaan maken, net als vorig jaar. We zaten te denken om naar Yellowstone te gaan en hadden al een hele route samengesteld. Toch boekten we niks en bleef het bij enkel het idee.

Hierna waren we vanwege de verhuizing eigenlijk helemaal niet bezig met het plannen van een vakantie. Tot ik op een avond op TUI zat te kijken en allemaal aanlokkelijke aanbiedingen en vroegboekkortingen zag. Kort hierna boekten we dus een reis naar Curaçao, een appartementje/studio vlak bij Willemstad.

Heel wat anders dan normaal gesproken, wanneer we vaak hotels kiezen waar het ontbijt bij zit en we in de middagen en avonden eigenlijk altijd naar een restaurantje gaan voor de lunch en het avondeten. Nu we een eigen kitchenette op de kamer hebben kunnen we kiezen wat we doen, uit eten of toch zelf iets bereiden?

Ik kan niet wachten tot het juni is! Heerlijk genieten van de zon en lekker allemaal toeristische activiteiten meemaken, ik heb er zin in!

Foto via pixabay.com

Nog een reis in het najaar?

Ook iets waar we natuurlijk al over hebben nagedacht! Aangezien we in juni naar Curaçao gaan, zouden we graag in het najaar nogmaals op reis gaan. Het liefst naar een bestemming waar het wat warmer is, in de periode dat we hier het mindere weer weer tegemoet gaan. Concrete plannen zijn er nog niet, eerst maar eens genieten van de komende citytrip naar Kopenhagen en onze zonvakantie naar Curaçao!

Volg ons ook op Polarsteps, en volg al onze reizen!


Maar, voor wie nog aanraders heeft voor een zonnige bestemming in het najaar, waar ook veel te zien en te doen is; Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar inspiratie voor komende reizen!


Tot zover onze reisplannen die we tot nu toe hebben gemaakt! En nu maar wachten tot we ook daadwerkelijk gaan! Zodra we iets hebben geboekt zou ik het liefst onmiddellijk op het vliegtuig stappen…


Waae zouden jullie graag een artikel over lezen op deze blog? Laat het me weten in de reacties!

Booking.com

Posted by

Hey! Mijn naam is Sandra, ik ben 22 jaar en woon in provincie Groningen. Op deze blog vindt je reisverhalen, reviews en tips!

Laat een reactie achter!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.