Over

Hoi! ๐Ÿ™‚

Mijn naam is Sandra, ik ben 22 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in de provincie Groningen. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in de thuiszorg. Daarnaast is mijn hobby paardrijden en wil ik me meer verdiepen in fotografie (mede om mooie foto’s op mijn blog te kunnen posten ๐Ÿ˜‰ )

Op deze blog schrijf ik over reizen, weekendjes weg/dagjes weg, denk hierbij aan een ‘reisverslag’, maar ook tips/reviews van hotels/restaurants en activiteiten tijdens de reizen of wanneer wij een dagje weg gaan.

De blog heet dus Dutch Travel Bloggers, terwijl ik eigenlijk de enige ben die op deze blogt schrijft. Achter de schermen is Sven (mijn vriend) natuurlijk wel aanwezig! Soms om mijn artikelen na te kijken, en natuurlijk gaan we samen op reis!

Samen met Sven wil ik zoveel mogelijk plekken van de wereld zien en hier natuurlijk foto’s maken. Ik maak de foto’s voornamelijk met mijn Canon 750D en gebruik ook wel mijn IPhone X voor de foto’s.ย De foto’s en ervaringen van onze reizen en dagjes weg deel ik graag op met jullie!

c299221f-5fbd-4e06-a592-a5f7ad181721
Colorado National Monument, juni 2018

ย 

Advertenties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.